¡Los abuelos también saltan en paracaídas!

logo català

Els avis també salten en paracaigudes!

L’edat podrà ser l’excusa, però mai serà el límit a l’hora de viure noves experiències.

I si no, que s’ho preguntin a Julio, un home de 80 anys al qual la seva família li va regalar un salt tàndem al centre de paracaigudisme de Barcelona.

Un salt molt especial que, de ben segur, en Julio, L’Ezequiel (Instructor tàndem) i el Javi (camarògraf) difícilment oblidaran.

Des de Saltamos Village volem donar les gràcies al Sr.Julio i a la seva estimada família per confiar en el nostre equip a l’hora de fer realitat un somni … Volar!

logo español
 
¡Los abuelos también saltan en paracaídas!
 
La edad podrá ser la excusa, pero nunca será el límite a la hora de vivir nuevas experiencias.
 
Y si no, que se lo pregunten a Julio, un hombre de 80 años al que su familia le regaló un salto tándem en el centro de paracaidismo de Barcelona.
 
Un salto muy especial que, a buen seguro, en Julio, La Ezequiel (Instructor tándem) y Javi (camarógrafo) difícilmente olvidarán.
 
Desde Saltamos Village queremos dar las gracias al Sr.Julio y a su amada familia por confiar en nuestro equipo a la hora de hacer realidad un sueño … Volar!
logo ingles
Grandparents also parachute!
 
Age may be the excuse, but it will never be the limit when it comes to experiencing new experiences.
 
If you don’t believe it, ask Julio, an 80-year-old man whose family gave him a tandem jump at the skydiving center in Barcelona.
 
A very special jump that Julio, Ezequiel (Tandem Instructor) and Javi (cameraman) will never forget.
 
From Saltamos Village we want to thank Mr Julio and his beloved family for trusting in our team to make this dream come true … Fly!

REGALA O RESERVA UN SALTO TÁNDEM